Zaboravili ste lozinku?

Pretraga

Prodaja stanova

Opština

 

Anketa

Koliko ste zadovoljni Vašim stanom koji je izgradio HK Komgrap?
 
Home arrow Home arrow O nama
O nama PDF Štampaj email

 

      GRADJEVINSKA KOMPANIJA SA NAJDUŽOM TRADICIJOM U SRBIJI

      Osnovan 1945. godine u Beogradu, Komgrap je danas akcionarsko  društvo, organizovano kao holding korporacija, sa 11 zavisnih društava, jakom gradjevinskom operativom i zaokruženim procesom rada - od projektnog biroa preko fabrike gradjevinskih materijala i konstrukcija do završnih radova.
      Nakon privatizacije, od 27. juna  2007. godine  nalazi se u  okviru  Korporacije “Integral inženjering” d.o.o Laktaši  (Republike Srpske) koju čine 14 članica.
      Osnovna delatnost zavisnih društava u sastavu Komgrapa, u kojima je zaposleno 850 ljudi od kojih 74 stručnjaka sa visokom stručnom spremom i 776 proizvodnih radnika različitih specijalnosti i struka, pokriva gotovo sve vrste radova u gradjevinarstvu, u oblasti visokogradnje i niskogradnje - od projektovanja i pripreme dokumentacije do izvodjenja vrlo složenih objekata. O graditeljskim mogućnostima Komgrapa, od njegovog osnivanja do danas, govori  i oko 140.000  izgradjenih stanova, ukupne površine oko šest miliona kvadratnih metara, tržni centri, sportski centri, hoteli, poslovni objekti i mnogi drugi objekti – gotovo čitav jedan grad.  Komgrap takođe raspolaže i sa tri hale: 3000 m2 (Železnik), 4000 m2 i 200 m2 (Kijevo, Rakovica), zemljištem: 18 ha (pored Šabačkog puta - Obrenovac); 8,7 ha Makiš; 3,9 ha Kijevo, 6 fabrika betona, dva restorana i 635 ležajeva za radnike.
      Osim izgradnje različitih objekata u Srbiji, Komgrap je stekao reputaciju u gradjevinsko izvodjačkim poslovima visokogradnje, čeličnih konstrukcija i niskogradnje i infrastrukturnim radovima u zemljama na tri kontinenta - u Evropi, Aziji i Africi.
      Danas, Komgrap predstavlja modernu građevinsku firmu prilagodljivu investicionom tržištu, kako u zemlji tako i u inostranstvu, koja nastavlja sa tradicijom kvalitetnog i pouzdanog izvođača građevinskih radova sa posebnom pažnjom na zaštitu životne sredine. 

 

 

 
EnglishSerbian (latin)

Važno obaveštenje