Zaboravili ste lozinku?

Pretraga

Prodaja stanova

Opština

 

Anketa

Koliko ste zadovoljni Vašim stanom koji je izgradio HK Komgrap?
 
Home
Komgrap Stan PDF Štampaj email

  

         Izgradnja objekata visokogradnje i ostali građevinski radovi, uključujući i specijalizovne radove.

 

   Pored upravne zgrade na Šumadijskom trgu 6a, Društvo koristi oko 10 ha u Železniku gde su locirani zidarski, tesarski i armirački pogoni i pogon mehanizacije, magacini i skladišta za građevinske materijale.

       Građevinski kapaciteti preduzeća zasnivaju se na stručnim i kvalifikovanim ljudskim resursima i dobroj i savremenoj mehanoopremljenosti.

       Komgrap-Stan ima 242 zaposlena radnika: administrativnu službu čini 87 zaposlena (inženjeri, šefovi gradilišta, geometri, tehničari, pravnici, ekonomisti), 31 tesara, 32 zidara, 25 armirača,u građevinskoj mehanizaciji 20(mašinski inženjeri, kranisti, vozači, serviseri, mašinisti, bravari, automehaničari, metalostrugari),u sektoru završnih i zanatskih radova 47(brigadiri, ,monteri,električari,ugrađ. maš.malt.,teraceri,keramičari,skelari,fasaderi). Raspolaže sa sredstvima mehanoopreme (toranjske dizalice, autodizalice, automešalice, mašine za zemljane radove, za cementnu podlogu i malterisanje, mašine za obradu armature) i transporta (kamioni,  poluteretna vozila, bageri, viljuškari).

         Pored navedenog preduzeće u svom sastavu ima: 4 fabrike betona kapaciteta 24, 40 i 50 m3 sveže betonske mase na sat i separaciju šljunka. 

 

DIREKTOR

Ova email adresa je zaštićena od spam robota. Potreban vam je Java-skript da bi ste je videli. , diplomirani inženjer građevine


KONTAKT

Šumadijski trg 6a

11000 Beograd

Srbija

Šifra delatnosti: 4339

PIB: 101824219

Tel. +381 11 354 40 24

Fax:  +381 11 354 40 24 
E-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota. Potreban vam je Java-skript da bi ste je videli.


 

 
EnglishSerbian (latin)

Važno obaveštenje